FitLine Optimalset: PowerCocktail + Restorate

Optimalsetet med morgon- och kvällsdrink ger dig den grundläggande näringen (för utförlig beskrivning se nedan).

Optimal näring
Hälsa har varit ett ledord och intresse för mig hela livet, och jag har alltid ätit olika näringstillskott för att stödja och optimera min hälsa. Jag har själv ätit dessa produkter nu en tid och kan varmt rekommendera dem. Främst märker jag en jämnare energi, ökat mentalt lugn och uthållighet, och mer balans i mage och tarm. 

 

 

Mest prisvärt är att köpa optimalsetet på autogiro månadsvis (ingen bindningstid), då har du 30 procents rabatt – via länken nedan eller höra av dig till Åsa för mer hjälp. Vill du prova en månad först för samma pris (30 % rabatt) är du välkommen att höra av dig till Åsa. 

BESTÄLL OPTIMALSET POWERCOCKTAIL OCH RESTORATE HÄR (30 % rabatt) Eller skicka ett mejl till Åsa, e-post: asa@skellefteayogaskola.se så hjälper jag dig gärna.

 

BESKRIVNING AV PRODUKTERNA

POWER COCKTAIL 

BESTÄLL POWERCOCKTAIL MORGONDRINK

POWERCOCKTAIL POWERCOCKTAIL MORGONDRINK – KRAFT – ENERGI – KONCENTRATION – IMMUNSYSTEMET Enkelt förklarat så motsvarande denna morgondrink massor med näring från frukt och grönt, en hög dos med bra bakterier för mage och tarm samt ett extrakt från guarana som ökar vår prestation och gör oss piggare. En perfekt start på dagen som är bra för vårt immunsystem. Innehåller de bästa extrakten från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, örter och kryddor, för att ge dig en mix av antioxidanter och vitaminer. En 2-i-1-lösning som stödjer energi och koncentration samtidigt som den bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Innehåller fibrer från frukt, grönsaker och spannmål så väl som mjölksyrabakterier (L-reuteri, L.acidophilus). Unik kombination av bioaktiva mikronäringsämnen, så som vitaminer och spårämnen, kurkumin med upp till 40 gånger högre biotillgänglighet. Ett optimalt näringsupptag. Rik på vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion, rik på vitamin B6 som bidrar till normal energiomsättning. Med vitamin B2 (riboflavin) och B3 (niacin) som bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och vitamin C som bidrar till normal psykologisk funktion. C-vitamin ökar järnupptaget och bidrar också till att motverka trötthet och utmattning.
 

 

RESTORATE

BESTÄLL RESTORATE KVÄLLSDRINK
RESTORATE RESTORATE KVÄLLSDRINK – ÅTERHÄMTNING OCH BÄTTRE SÖMN För din återhämtning efter träning och bättre sömn. Innehåller nio näringsrika mineraler för att främja din återhämtning. Rik på zink som bidrar till normal syra-basbalans, normal kolhydratomsättning samt normal omsättning av fettsyror. Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion. Smak av citrus. Man ska inte inta denna dryck i samband med måltid, drick den gärna 30min före eller efter måltid och viktig att vänta tills bruset har lagt sig innan man dricker, för optimalt näringsupptag.

 

ACTIVIZE OXYPLUS ENERGIDRINK

BESTÄLL ACTIVIZER OXYPLUS ENERGIDRINK

 

ACTIVIZE OXYPLUS ENERGIDRINK – KRAFT – ENERGI – KONCENTRATION Fyll på med B-vitaminer flera gånger under dagen. Denna drink innehåller ingredienser som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealisk på morgonen eller mitt på dagen. Perfekt att blanda i PowerCocktail, D-drink, Beauty kollagendrink eller i Restorate efter ett hårt träningspass. Rik på B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. B2 (riboflavin) och niacin bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Smak av svartvinbär.

 

BEAUTY KOLLAGEN DRINK

BESTÄLL BEAUTY KOLLAGENDRINK
BEAUTY KOLLAGENDRINK: Kollagen är ett kroppseget ämne som finns i all bindvävsstruktur, så som leder, brosk, hud, hår och naglar. Kollagen som tillskott används för att stärka kvalitén på dessa områden. Kollagenproteinet är unikt genom att det innehåller höga halter av aminosyrorna glycin, prolin och lysin, vilka alla är avgörande för bildande och reparation av bindväv, reparation av benmatris och stöd för hälsosam hud, hår, naglar och även bra för lederna. Kollagentillskott är populärt bland de som vill bibehålla sin ledrörlighet. Det kan antingen vara för den som tränar mycket och sliter på lederna eller de som av annan anledning känner av försvagade leder. En av anledningarna till att när vi blir äldre börjar märka mer smärta i lederna kan bero på förlust av kollagen. Det får oss att känna oss stelare, våra leder svullnar och gör det svårare att röra sig. När vi har tillräckligt med kollagen, hjälper det oss att reducera smärtan vid rörelse. Även bra vid artros och kan hjälpa dem som lider av ledgångsreumatism att få lättnad vid smärtsam svullnad. I lederna ger kollagenet stöd och skydd mot yttre stress och belastning.

Kollagen hjälper till att bilda bindväv, vilket bidrar till att täta och läka det skyddande fodret i mag-tarmkanalen. Möjligheten för kollagen att bygga vävnaden i mag-tarm-kanalen betyder att det kan hjälpa till att behandla många olika störningar i mage och tarm som till exempel inflammation i tarmen (Crohns sjukdom och Ulcerös kolit). Även stärkande vid läckande tarm, sura uppstötningar och IBS. Det finns livsstilsfaktorer som kan bidra till att kollagen minskar i kroppen – till exempel rökning, hög exponering för solen och en diet med mycket söta livsmedel. Det som stärker kroppens egen produktion av kollagen är aminosyror och C-vitamin. 

 

OM FÖRETAGET PM INTERNATIONAL

PM international
Startades 1993 i Tyskland. De har sitt huvudkontor i Luxenburg, och har kontor i flera länder, däribland Sverige sedan cirka 20 år, och heter PM Sweden. PM International är ett stabilt företag i ständig utveckling, och är rankat bland de 10 bästa i världen. De vinner utmärkelser år efter år. Bland annat Topp 100 Innovator, där de delar ut pris till det mest innovativa företaget i Tyskland, och PM International har fått priset många år i rad. Företaget satsar på säkerhet, dvs. att det ska vara säkert för oss användare. De har ett forskningsteam med läkare och professorer som är knutna till University of applied science Upper Austria. De har certifierade tillverkningsprocesser som garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i produkterna. Det som utmärker dem är även deras patent på sitt Närings Transport Concept (NTC) – som är unikt för dessa produkter, och skapar det höga näringsupptaget (95 %). 

World Vision
Redan från starten 1993 ville företaget ha ett grundkoncept av att kunna bidra till en bättre värld. PM International är den enskilt största bidragsgivaren till World Vision, som hjälper barn i nöd runt om i världen. Varje gång du köper en produkt från PM går en del av pengarna till stöd för barnen, och även till att bygga/gräva brunnar, bygga skolor, lära de vuxna hur bruka jorden osv. World Vision har 3000 fadderbarn och målet är 10 000. 

Företaget har funnits i Sverige i cirka 20 år och heter PM Sweden, är också ett stabilt företag med kontor i Ängelholm där de sköter det mesta kring leveranser och de svarar på frågor. 

Vad skapar obalans
Det är idag många faktorer som bidrar till att vi hamnar i obalans i kropp och sinne, exempelvis stress, försämrade matvanor, socker, för lite motion, alkohol, mediciner, utsläpp och massa annat.

Kroppen behöver många olika faktorer för att må bra, främst näringsriktig mat, sömn, motion/rörelse, återhämtning, ett socialt sammanhang och medveten andning. Tecken på näringsbrist kan vara om du ständigt känner dig trött, har svårt att koncentrera dig, ofta stressad, har svårt att slappna av, sover dåligt, problem med magen, är ofta sjuk eller irriterad.

Vi mår så som våra celler mår
Kroppen består av 100 000 miljarder celler, och varje cell är levande, förökar sig, tar emot information och sköter sin egen ämnesomsättning. Våra celler behöver näring, syre och vatten. Om de får detta producerar de ENERGI, och även koldioxid och toxiner/gifter/slagg frigörs ur kroppen. Om vår energi är för låg, prioriterar inte cellerna att föra ut dessa ämnen ur kroppen, utan lagras istället i kroppen och skapar obalanser.

Kroppens självläkande förmåga
När vi är i ökad balans är vår kropps självläkande förmåga igång. Kroppen vill alltid läka sig själv, och om vi är i ett balanserat tillstånd sker läkning på alla plan snabbare, även exempelvis sår läker snabbare.

Kostnadsfri information – extra näring 20 MIN
För dig som vill veta mer om våra näringstillskott för att stödja ditt immunförsvar, få mer energi, bättre koncentration och ett ökat näringsupptag.

Maila Åsa om du vill ha mer information eller har frågor asa@skellefteayogaskola.se

Hör gärna av dig om du har några frågor. Du kan nå oss via mejl asa@skellefteayogaskola.se eller telefon 073-158 71 01.